Hart voor de samenleving, oog voor onze naaste

Je bent hier > Service > 60plus Plaza

60PlusPlaza

De leukste site voor senioren

 

Bent u al aangemeld voor het digitale platform 60plusPlaza? Voor leden heeft Passage een leuk aanbod! Tot en met juni 2021 kunt u gratis lid worden van dit gevarieerde digitale magazine (normale prijs; 4,95 per maand).                              

 

Speciaal voor Passage-vrouwen

Al bijna 400 Passage-vrouwen hebben inmiddels kennis gemaakt met het digitale platform 60PlusPlaza. Een soort van online interactief magazine, waarvan een deel speciaal ingericht is voor leden van Passage. Met een eigen ‘gemeenschapshuis’ waar u met andere Passage-vrouwen in contact kunt komen, volop inspiratie op het gebied van kunst, cultuur en religie en natuurlijk met veel puzzels voor de broodnodige ontspanning. Een leuke en zinvolle tijdsbesteding voor deze rare tijd waarin u ongetwijfeld nog veel tijd thuis zult doorbrengen.


Aanmelden

Heeft u zich nog niet voor 60plusplaza aangemeld? Stuur dan nu nog een e-mail naar: passage@60plusplaza.nl. U ontvangt dan binnen een week een inloginstructie. U kunt dan nog t/m juni gratis gebruik maken van alle leuke opties die de site biedt, zoals de puzzels, overpeinzingen, een cursus over de geschiedenis van de vrouwenbeweging etc.

 

Privacyverklaring