Ga naar homepage
RSS feed
Regionale jubileumvieringen
Passage Eeuwfeest
Schrijfwedstrijd


Regionale jubileumvieringen

Naast een grote, landelijke viering organiseert Passage op verschillende plekken in het land regionale jubileumvieringen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de vijf regionale vieringen. 

 

1. Regionale jubileumviering in Vredeskerk Goes met schrijfster Joke Verweerd - 5 maart 

Schrijfster Joke Verweerd spreekt deze dag over het thema ‘Verlangen is een werkwoord’. Joke heeft verschillende romans, verhalen en gedichten op haar naam staan. Daarnaast wordt er een presentatie gegeven over de internationale projecten van Passage en levert het Vocaal Ensemble Intermezzo uit Friesland een muzikale bijdrage: ‘De wandelschoenen’. Iedereen is welkom om de regionale viering bij te wonen. Klik hier om u aan te melden.


2. Regionale jubileumviering in Schuilplaats Purmerend met harpiste Ekaterina Levental - 12 maart 

Harpiste en zangeres Ekaterina Levental geeft 12 maart de voorstelling ‘De weg’. Verder zal er deze dag onder meer een presentatie zijn over de internationale projecten van Passage en verzorgen Anja van de Ploeg en Rieneke Weber de muzikale break. Iedereen is welkom om de regionale viering bij te wonen. Klik hier om u aan te melden.


3. Regionale jubileumviering in Buitensociëteit Zwolle met columniste Annemarie van Heijningen - 20 maart 

Annemarie van Heijningen geeft een lezing over het thema ‘Verlangen naar verbinding’. Annemarie is schrijfster, spreekster en columniste bij EO-Visie (christelijk magazine). Verder zal het Vocaal Ensemble Intermezzo uit Friesland optreden met de voorstelling ‘De wandelschoenen’. Iedereen is welkom om de regionale viering bij te wonen. Klik hier om u aan te melden.


4. Regionale jubileumviering in Lawei Drachten met de ‘Culturele Apotheek’ - 2 april 

perazangeres Angelique Wardenier van het Ensemble Opera Della zal die dag een bijdrage leveren. Daarnaast laten de vrouwen van de ‘Culturele Apotheek’ zien hoe zij literatuur voorschrijven als medicatie bij alledaagse problemen. Iedereen is welkom om de regionale jubileumviering bij te wonen. Klik hier om u aan te melden.


5. Regionale jubileumviering in Ark Schiedam met schrijver Tommy Wieringa - 6 april 

Tommy Wieringa levert deze dag een bijdrage. Tommy schreef onder andere de romans ‘Alles over Tristan’ en het boek waarmee hij doorbrak: ‘Joe Speedboot’. Daarnaast treedt het Vocaal Ensemble Intermezzo uit Friesland op die dag. Iedereen is welkom om de regionale jubileumviering bij te wonen. Klik hier om u aan te melden.