Ga naar homepage
RSS feed


Cadeau voor leden en nieuwe leden

We hebben iets leuks voor alle leden en nieuwe leden van Passage: een gratis abonnement van zes maanden op het platform 60PlusPlaza. Om wat ontspanning te brengen in deze tijd waarin u, ondanks de versoepeling van de corona-maatregelen, waarschijnlijk meer tijd thuis zult doorbrengen. Ideaal voor de komende (zomer)maanden!

Wat is 60PlusPlaza?
60PlusPlaza is de leukste site voor senioren: een online magazine vol met interessante onderwerpen, cultuur, nostalgische tv, boeiende leerquizzen en natuurlijk heel veel puzzels. Neem alvast eens een kijkje op: https://60plusplaza.nl/.
60PlusPlaza is ontwikkeld door emeritus-hoogleraar prof. dr. Kasper Boon, expert in (online) leren en inmiddels zelf behorende tot de wat oudere doelgroep.

Doet u mee?
Een abonnement op 60PlusPlaza kost normaal minimaal 4 euro per maand. Passage leden en nieuwe leden bieden we tijdelijk een halfjaarsabonnement aan en dat kost u helemaal niets!
Na afloop van deze periode bent u helemaal vrij om te stoppen. De keuze om eventueel te verlengen ligt geheel bij u. Er zitten geen addertjes onder het gras.

Aanmelden
Bent u lid van Passage dan hebt u, als het goed is, een nieuwsbrief ontvangen waarin staat hoe u zich kunt aanmelden. Hebt u deze gemist? Neem dan contact op met het Passage servicepunt via:

Bent u nog geen lid van Passage, meldt u zich dan aan als lid bij de lokale afdeling of als landelijk lid bij Passage Servicepunt via:
U ontvangt dan een instructie hoe u zich kunt aanmelden voor 60plusplaza.