Ga naar homepage
RSS feed


Winactie Vrouwen van Nu

Het magazine 'Vrouwen van Nu' heeft een hele leuke winactie voor u. U kunt namelijk een boek winnen! Het enige wat u daarvoor moet doen is een mail sturen naar: bureau@vrouwenvannu.nl en te vermelden welk boek u wilt winnen en wat uw naam en adresgegevens zijn. Hieronder leest u welke boeken u kunt winnen en waar deze over gaan. 

De Vader van Grace
In ‘De vader van Grace’ vertelt Carolijn Visser het verhaal van de familie Comijs, de familie van haar schoolvriendinnetje Grace. Als zesjarige kwam Carolijn Visser bij Grace op bezoek en ontmoette voor het eerst haar vader, een zwarte man. Ze was stomverbaasd. Hoe kon dat?  Hoe was het om in de jaren vijftig vanuit Indonesië naar Nederland te komen en daar een nieuw leven op te bouwen in Zeeland? Lees hier een interview met schrijfster Carolijn Visser.
 
Het Grote Singer Naaiboek
Het basisboek voor wie na het mondmasker op zoek is naar hulp, tips en inspiratie bij het naaien. Het Grote Singer Naaiboek geeft antwoord op al jouw vragen! In de eerste drie delen worden alle naaitechnieken uitgelegd, van naald tot draad. Je leert er, in begrijpelijke taal, alles over de werking van de naaimachine, hoe je zakjes of ritsen plaatst, patronen aanpast, welke steek of naald je moet gebruiken. Deze naaibijbel is een echte must have voor elke naai(st)er.