Ga naar homepage
RSS feed


De kracht van rust

Je agenda zit vol en in je hoofd is het druk. De balans tussen werken en rusten is kwijt. Hoe zorg je ervoor dat je weer met plezier je leven leidt en ook in de komende periode zo werkt en leeft dat je niet opgebrand raakt? 

 

Zojuist is verschenen bij Uitgeverij Ten Have het nieuwste boek van Mirjam van der Vegt. Van der Vegt geeft ons in De kracht van rust 8 tegendraadse lessen over werk en het goede leven. Elke les leert je een beweging te maken richting Gods liefde en te leren leven uit vertrouwen.  

 

Het boek biedt onverwachte en praktische handreikingen om vanuit rust te leven en te werken. Beoordeel de dag naar wat je zaait in plaats van oogst. Ontdek hoe pauzes zichzelf terugverdienen en dat alles wat vandaag op je pad komt, genoeg is. Van der Vegt spoort ons aan te leven vanuit onze diepste waarden en onze kwetsbaarheid te omarmen. Juist dan komt de rust die we zo verlangen naar ons toe. 

 

De lessen worden ondersteund door inspirerende verhalen van rapper Typhoon, bergbeklimmer Katja Staartjes, bisschop Ancelimo en ervaringen van vele andere harde werkers, onder andere vanuit de kloostertraditie. Zij laten zien dat je in goed gezelschap verkeert wanneer je gas terugneemt en de rust beoefent die God geschapen heeft.  

 

Titel: De kracht van rust. 8 tegendraadse lessen over het werk en het goede leven.

Mirjam van der Vegt | Paperback | ISBN: 9789025909024 | Pagina’s: 200 | 20 oktober 2020 | Prijs: € 20,99