Ga naar homepage
RSS feed


KROON OP JE WERK - Online lancering op 8 oktober om 20 uur!

Wellicht had je het al vernomen, maar hierbij willen we jou graag zelf laten weten dat in Nederland een geheel nieuw platform gelanceerd zal worden, genaamd ‘Kroon op je Werk’. Christelijke Hogeschool Ede (CHE), Centrum voor Geloof en Werk (PKN) en Stichting Opwekking hebben de handen ineengeslagen om het Engelse programma ‘Transforming Work’ van LICC hier te introduceren.

Je bent christen en wilt graag tot een zegen zijn, maar hoe doe je dat in je dagelijkse werk? Hoe kun je ook op je werk christen zijn en niet alleen in de kerk? Wat zegt de Bijbel eigenlijk over ons werkleven? Hoe kun je een positieve invloed hebben op de werkcultuur? Dit zijn zo maar wat vragen die jou en mij als werkende christenen bezig kunnen houden.
 
Kroon op je Werk is een programma waarin je in 15 sessies over dit soort vragen nadenkt. Met behulp van video’s, podcasts en gespreksvragen, geven wij je de tools in handen om – samen met anderen – antwoorden te vinden op dit soort vragen.
 
Met een groep anderen ga je ontdekken dat jouw werk belangrijk is voor God. Hoe kun je daar in jouw werk, op de plek waar je bent uiting aan geven? Zou God jou kunnen gebruiken om Zijn karakter te laten zien door jou en jouw werk heen?
 
Meer informatie over dit programma kunt u vinden via: https://kroonopjewerk.org/ 
Volg de uitzending van de lancering van 8 oktober 2020 om 20.00 uur via: https://www.youtube.com/channel/UCaaGSQfoCCv4DsnpQxfZceA