Hart voor de samenleving, oog voor onze naaste


Welkom bij Passage

Nieuws

 

Website Passage opgefrist
Passage heeft een nieuwe website. De site is tijdens de Ledenraad gelanceerd. De site is opgefrist en we hebben veel nieuwe artikelen toegevoegd. We hopen dat u met veel plezier gebruik maakt van onze site!
 

Passage steunt kwetsbaren met project in Tanzania
Onlangs heeft Passage een bedrag van € 10.000 overgemaakt aan het Kibosho Vocational Trainings Center in Tanzania. Het KVRC wil de meest kwetsbaren, zoals armen, wezen, en jongeren met een handicap beroepsvaardigheden bijbrengen om later een eigen bedrijfje te kunnen starten. Meer over dit project leest u in het najaarsnummer van Passage Magazine.


Word lid! 
Nog geen lid van Passage? Meld u nu aan.
Dan krijgt u Passage Magazine 4x per jaar thuisgestuurd!  Neem alvast een voorproefje.

 

Waarom ouderen juist internet op moeten
In Nederland zijn er nog altijd 1,2 miljoen mensen die nooit gebruik maken van internet. Een groot gedeelte daarvan zijn ouderen. En juist voor deze groep is het belangrijk om online te zijn. “Je eigen bankzaken regelen of boodschappen laten bezorgen. Je kunt er als oudere tot op hoge leeftijd eigen regie mee houden. Zelfredzaam zijn geeft een goed gevoel. Naast regie kan internet ook een bron van afleiding zijn. Ouderen hebben immers vaak veel tijd te verspijkeren. Welke interesse je ook hebt, online kun je er kennis over vinden en contacten opdoen. Handig voor mensen die niet zomaar meer overal heen kunnen of willen', zegt dr. Marianne Simons van de Open Universiteit


60plusplaza: leuk en veilig internetten
60plusplaza is hét platform voor 60-plussers. Laagdrempelig en veilig chatten, spelletjes spelen of oude tv-fragmenten bekijken. Leuk en leerzaam, het proberen waard! En voor leden hebben we een leuk aanbod: t/m juni kunnen leden gratis meedoen! Het gratis abonnement stopt automatisch.
 

Loop mee met Vrouwen lopen voor vrouwen
Niet elke vrouw heeft de vrijheid om te genieten, te doen en te leven. Sommigen zijn gebonden aan een verslaving, anderen zijn verstrikt in het netwerk van de prostitutie. Daarom organiseert vrouwenlopenvoorvrouwen allerlei wandeltochten en ladiesruns. Kijk op de website voor alle wandel- en hardlooptochten.

 

 

 

 

 

 

 

 

In het kort

Kleine moeite, groot plezier

E-cards

 

Er staat een mooi assortiment E-cards gereed om gratis te worden verstuurd. Neem eens een kijkje!

 

Privacyverklaring