Ga naar homepage
RSS feed
Glossy Passage
Uitslag schrijfwedstrijd
Passage Eeuwfeest


Schrijfwedstrijd

Boeken lezen, verhalen vertellen, films bekijken, poëzieworkshops volgen: Passage-vrouwen doen het graag. Maar hebt u weleens een verhaal geschreven? Of een gedicht? We weten zeker dat er onder de Passage-vrouwen veel schrijftalenten zijn en daarom hebben we een schrijfwedstrijd uitgeschreven met het thema ‘Verlangen naar….’.  Kunt u deze wedstrijd (extra) onder de aandacht brengen bij de Passage-leden?

Criteria:
Iedere deelnemer heeft de vrijheid om dit verlangen zelf in te vullen. Er zijn twee categorieën om uit te kiezen: een kort verhaal (ca. 1000 woorden) of een gedicht.

Prijs:
De prijswinnaars krijgen een schrijfworkshop aangeboden en hun bijdrage wordt geplaatst op de website en op social media. Daarnaast wordt het winnende verhaal en gedicht opgenomen in het jubileumnummer van het Passage Magazine.

Deadline:
Insturen kan tot uiterlijk 16 maart 2019. Alle Passage-leden, dus ook de landelijke leden, mogen meedoen. Bij voorkeur ontvangt de jury de bijdrage digitaal (via ), maar dat mag geen belemmering zijn om mee te doen. U kunt uw bijdrage ook op papier insturen.

Dit kunt u sturen naar het Passage Servicepunt, t.a.v. de redactie Passage Magazine. Vermeld daarbij uw naam en de naam van uw afdeling.

  


terug naar overzicht