Ga naar homepage
RSS feed
Sfeerimpressie Eeuwfeest (foto's deel 1)
Sfeerimpressie Eeuwfeest (foto's deel 2)

Sfeerimpressie Eeuwfeest (foto's deel 3)
Sfeerimpressie Eeuwfeest (foto's deel 2)


Aanmelden voor Passage Eeuwfeest

Heeft u zich al aangemeld voor het Eeuwfeest van Passage op 1 oktober? Op die dag staan we stil bij twee grote mijlpalen: het 100-jarig bestaan van de christelijke vrouwenbeweging én bij het 20-jarige jubileum van Passage.

Speciaal voor deze dag hebben we het Beatrix Theater in Utrecht afgehuurd. Deze zaal beschikt over 1.450 zitplaatsen. Leden vanuit het hele land zijn hier welkom. We hebben een mooi en gevarieerd programma voor u samengesteld. 

Op deze dag is ruimte voor dankbaarheid tijdens een korte viering, kijken we terug op de geschiedenis van 100 jaar christelijk-maatschappelijke vrouwenbeweging en luisteren we naar verschillende sprekers en muzikale bijdrages. Uiteraard verzorgen wij ook de hapjes, drankjes en lunch deze dag. Kortom, deze dag mag u niet missen! 

Aanmelden 
Aanmelden via: 
https://bit.ly/2HudsdD
Kosten: 15,- euro per persoon
Opmerking: Graag het uitgeprinte e-ticket meenemen op 1 oktober. Dit is uw toegangsbewijs.

Locatie
Adres: Beatrix Theater, Jaarbeursplein 6a in Utrecht.
Routebeschrijving: Voor informatie over bereikbaarheid en parkeren verwijzen wij u naar de website van het Beatrix Theater: https://bit.ly/2H9rqkl 
Het Beatrix Theater is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Contact
Speciale verzoeken of vragen (met betrekking tot rolstoeltoegankelijkheid, dieetwensen of een parkeerplaats voor de bus vanuit de regio bijvoorbeeld) kunt u tot 1 september doorgeven via info@mosevents.nl.