Ga naar homepage
RSS feed
Winnaars 'Spirit of Winter' bekend
Terugblik schrijfworkshop Joke Verweerd


Moving Movies map 12

De twaalfde uitgave van Passage’s filmproject Moving Movies is vanaf februari 2019 verkrijgbaar. In deze editie staan vijf prachtige films centraal. De films worden uitgebreid geanalyseerd en van discussievragen voorzien voor gebruik in een filmgroep van Moving Movies.

 

De films die in ‘Moving Movies 12’ besproken en toegelicht worden, zijn:

  • Bram Fischer (Jean van de Velde, 2017)
  • On Body and Soul (Ildkó Enyedi, 2017)
  • Victoria and Abdul (Stephen Frears, 2017)
  • Foxtrot (Samuel Maoz, 2017)
  • Hidden Figures (Theodore Melfi, 2016)De Moving Movies map kan besteld worden voor € 16,50 per deelnemer (of € 11,50 voor leden van Passage), exclusief verzendkosten.

De contactpersoon van een filmgroep bestelt voor alle deelnemers tegelijk en voor iedere deelnemer een eigen exemplaar van de map. Voor een bestelling kan dit bestelformulier gebruikt worden. Het bestelformulier kan zowel per mail (info[at]boekentaalmondiaal.nl) als per post (Donkerstraat 22, 3511 KA Utrecht) worden ingestuurd.


In de Moving Movies-nieuwsbrief is meer informatie over de films te vinden. De contactpersonen van de filmgroepen ontvangen deze nieuwsbrief per e-mail. Mocht u deze als contactpersoon niet ontvangen hebben, stuur dan even een mailtje naar:

 

Met dit bestelformulier kunnen de mappen besteld worden. Voor meer informatie:

 


terug naar overzicht